ZAKELIJK

ANDERE KOEK TE HUUR

Improvisatietheater leent zich voor verschillende vormen. Naast het podium leent Andere Koek zich ook voor optredens op jubilea, op recepties, bij openingen, om een congres op te luisteren of om uw team een workshop theatersporten te geven. Vaak draagt dit bij tot een beter begrip op de werkvloer en een betere probleemoplossing. Andere Koek zakelijk.

Wilt u Andere Koek inhuren? Neem contact op via info@u72612p69150.web0098.zxcs-klant.nl en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

TYPETJES & ACTEURS

TYPETJES & ACTEURS

Een jubileum met statige tafels. Dit vraagt om een beetje leven in de brouwerij. Andere Koek levert een aantal types, passend bij of juist helemaal niet passend, die voor wat leven in de brouwerij zorgen. Zo hebben we meerdere keren een hele sympathieke toiletjuffrouw geleverd. James Bond inclusief dames in de etalage en een controleur die de temperatuur van de bitterballen komt controleren en de gevaren van een sta-tafel inventariseert.

KLEUR GEVEN AAN UW EVENEMENT

Andere Koek verzorgt optredens op uw feest. Een korte ronde theatersport of langere impro. Gebaseerd op de input uit uw publiek of wellicht zakelijke invalshoeken van uw bedrijf of organisatie. Maar ook het presenteren van uw nieuwe lijn producten, het voorzitten van uw congres of conferentie behoort bij de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd, neem dan even contact op. We plannen graag een (telefonisch) overleg met u om de mogelijkheden te bespreken.

KLEUR GEVEN AAN UW EVENEMENT

WORKSHOP IMPROVISEREN

WORKSHOP IMPROVISEREN

In een workshop leren we u, uw medewerkers of andere geïnteresseerden de beginselen van het improviseren. Na een degelijke warming up komen begrippen als accepteren, associeren en verhalen maken aan bod. Natuurlijk is het geen theoretische workshop maar werken op de vloer. Halverwege de workshop worden een aantal games bekeken en aan het eind van de workshop zijn de deelnemers in staat “ja, en” te zeggen in plaats van “ja, maar”.