BOEK ANDERE KOEK

BOEK ANDERE KOEK

Wij zijn te huur; Als types, op uw congres, familiedag, evenement, thema dag, een voorstelling over, voor en op uw verjaardag.

Of we geven een workshop Theatersport voor het ‘ team’ !
Dit doen wij om het menselijk falen uitbundig te vieren, het ongehoorde te laten horen, het team te verbinden met ongemakken, de waarde van het nutteloze te laten ervaren, een thema uit te diepen of gewoon een middag, avond of weekend onbekommerde lol te ervaren.

Wie wil bovenstaande nou niet?

Wilt u Andere Koek inhuren? Tarieven zijn sterk afhankelijk van het aantal personen en de opdracht.
Neem contact op via info@anderekoek.com en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

TYPETJES & ACTEURS

TYPETJES & ACTEURS

Een jubileum met statige tafels. Dit vraagt om een beetje leven in de brouwerij. Andere Koek levert een aantal types, passend bij of juist helemaal niet passend, die voor wat leven in de brouwerij zorgen. Zo hebben we meerdere keren een hele sympathieke toiletjuffrouw geleverd. James Bond inclusief dames in de etalage en een controleur die de temperatuur van de bitterballen komt controleren en de gevaren van een sta-tafel inventariseert.

KLEUR GEVEN AAN UW EVENEMENT

Andere Koek verzorgt optredens op uw feest. Een korte ronde theatersport of langere impro. Gebaseerd op de input uit uw publiek of wellicht zakelijke invalshoeken van uw bedrijf of organisatie. Maar ook het presenteren van uw nieuwe lijn producten, het voorzitten van uw congres of conferentie behoort bij de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd, neem dan even contact op. We plannen graag een (telefonisch) overleg met u om de mogelijkheden te bespreken.

KLEUR GEVEN AAN UW EVENEMENT

WORKSHOP IMPROVISEREN

WORKSHOP IMPROVISEREN

In een workshop leren we u, uw medewerkers of andere geïnteresseerden de beginselen van het improviseren. Na een degelijke warming up komen begrippen als accepteren, associeren en verhalen maken aan bod. Natuurlijk is het geen theoretische workshop maar werken op de vloer. Halverwege de workshop worden een aantal games bekeken en aan het eind van de workshop zijn de deelnemers in staat “ja, en” te zeggen in plaats van “ja, maar”.