DE VERENIGING

DE VERENIGING

Andere Koek is een vereniging waar we met zijn allen samen spelen elke week op woensdag avond van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Op deze pagina tref je alle informatie aan over lid worden, de commissies en het lidmaatschap.

BEGINNEN MET THEATERSPORT

Heb je nog geen ervaring met theatersport maar wil je van start? Neem dan een kijkje op www.deventertheatersport.nl en start met een beginnerscursus. Je leert de vaardigheden die je nodig hebt om in te kunnen stromen bij theatersport verenigingen in de regio.

BEGINNEN MET THEATERSPORT

LID WORDEN

LID WORDEN

Andere Koek staat open voor nieuw amateur talent. Wel vragen we in ieder geval een jaar beginnerscursus of een jaar op een andere manier van ervaring met improvisatietheater om progressie te blijven maken in de groep. Instromen kan aan het begin of aan het eind van het seizoen met de meetrain lessen. Tijdens deze lessen maken we kennis en onderzoeken we de “klik”.

MEETRAINEN

Op dit moment zijn er geen meetrainlessen bekend. Deze zullen aan het eind van een speelseizoen bekend worden gemaakt. Blijf deze site en onze facebook pagina volgen!

COMMISSIES

De wedstrijdcommissie houdt zich bezig met het plannen van wedstrijden. De commissie bestaat uit twee leden en is bereikbaar via wedstrijden@u72612p69150.web0098.zxcs-klant.nl.

Marco, Frou Frou & Marieke, Koggetje

 

Public Relations Andere Koek ofwel kort gezegd PRAK houdt zich bezig met de promotie van de voorstellingen en alles wat ermee samenhangt. De commissie bestaat uit enkele leden. De commissie heeft geen rechtstreeks e-mailadres maar is te bereiken via info@u72612p69150.web0098.zxcs-klant.nl.

Kitty, Roze Koek & Nicole, Kletskopje

De diensten commissie houdt zich bezig met zakelijke aanvragen. Wilt u Andere Koek inhuren voor een jubileum, opening, workshop of andere gelegenheid dan handelen zij deze aanvraag voor u af, doen het projectmanagement en regelen de juiste spelers.

Hans, Bastogne & Mark, Ontbijtkoek

Het bestuur organiseert de vereniging en doet de dagelijkse leiding.

Lia, Kattentong Voorzitter
Hans, Bastogne Penningmeester
Ansjelien, Wafel Secretaris

COMMISSIES

LIDMAATSCHAP

LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van Andere Koek loopt per kalenderjaar. De contributie bedraagt € 55,00 per kwartaal. Van dit lidmaatschap betaalt de vereniging de zaalhuur voor het trainen, de ingehuurde docenten, de muzikanten tijdens de les en/of voorstellingen. Deze bijdrage is niet kostendekkend vandaar dat van de leden wordt verwacht dat ze een enkele keer per kalenderjaar zich willen inzetten voor één van de zakelijke klussen om zo de begroting aan te vullen.

Wil je lid worden van Andere Koek, bezoek dan een van onze meetrainlessen aan het begin of aan het eind van het seizoen.