Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

De Interventie <-> Andere Koek Deventer

Coffee Together Lange B 40, Deventer

Even een break van je kerstinkopen en een leuke verrassing voor de kerstvakantie? Laat je verrassen met theatersport, altijd een unieke show! 16 december samen met De Interventie.

Woest Arnhem <-> Andere Koek Deventer

Coffee Together Lange B 40, Deventer

Wil je hilarisch het weekend in? Denk dan aan een avondje theatersport! Niets staat vast, alles is geïmproviseerd. Het publiek geeft de input, Woest uit Arnhem en Andere Koek uit Deventer spelen er mee. Resultaat: hilarische, absurde, hoe redden zij zich hier nou weer uit-scenes? En wauw… wat speelt die pianist goed! En in dit geval zegt de prijs niets over de kwaliteit... voor € 8,00 kan je erbij zijn incl.een drankje. Wanneer? Vrijdag 22 april om 20:15 bij Coffee Together, Lange Bisschopstraat 40 Deventer (10 minuten lopen vanaf CS Deventer) Om 20:15 start kaartverkoop Om 20:30 trappen we af... En voorstelling eindigt om 22:30. Reserveer via info@anderekoek.com Bereid je voor op hilarische en serieuze scenes met live geïmproviseerde muziek. Tot 22 april…en vergeet niet te reserveren!

Meetrainavonden Andere Koek lange en korte impro

Kunstcircuit Deventer Keizerstraat 70, Deventer

Heb jij minimaal 1 jaar speelervaring en zoek jij een leuke theatersportgroep in omgeving in Deventer? Wij hebben binnenkort weer meespeelavonden op