HET WORPFESTIVAL EXPERIMENT

Video

WE HEBBEN JOU NODIG

Wat leuk dat je onze experimentele pagina bezoekt. Wij zijn Andere Koek, een theatersport vereniging uit Deventer. Op 8 september 2018 willen we een experiment uitvoeren waarbij we zoveel mogelijk mensen nodig hebben die mee willen werken aan ons MP-3 experiment. Je hebt geen acteertalent nodig, je hoeft niet te kunnen zingen. Het enige wat we je willen vragen is om op 8 september een MP-3 bestand af te spelen en de aanwijzingen die je in je oor krijgt op te volgen.

WAT GAAN WE DOEN?

Op 8 september 2018 vindt in het park bij de Worp (naam van het park?) het Steenworpfestival plaats. Het festival is een verzameling van acts op het podium, variërend van zang, dans en muziek. In Deventer mag dit festival al enkele jaren rekenen op gezelligheid en een groot aantal bezoekers.

Dit jaar willen we deze bezoekers verrassen, verbazen en entertainen. We hebben hiervoor een MP-3 experiment uitgezocht en zoeken vrijwilligers die in zijn voor wat gekkigheid en die het leuk vinden om onderdeel uit te maken van een leger geheim agenten. Via een koptelefoontje krijg je gesproken opdrachten door die met de hele groep tegelijk uitgevoerd gaan worden. Dat kan variëren van allemaal tegelijk op de grond gaan zitten tot het snelwandelen in een lange sliert. Het publiek zal zich verbazen omdat alle opdrachten ogenschijnlijk tegelijk en zonder aanleiding worden uitgevoerd.

Bekijk deze voorbeelden van Improv Everywhere uit Amerika als je meer wil weten:
https://www.youtube.com/watch?v=1jXNkjjEuS8
https://www.youtube.com/watch?v=nIwzorwYTqs

STEENWORP
FESTIVAL

PROGRAMMA

PROGRAMMA

TIJD ACTIE
15.15 uur Verzameling op de afgesproken plaats nabij de Worp
15.30 uur Na een instructie en het starten van het bestand verspreiden we ons over het terrein
15.35 uur Uitvoeren van de opdrachten, bijvoorbeeld tegelijk stilstaan
15.50 uur Einde experiment 1 – pauze (het bestand loopt gewoon door)
16.00 uur Continuering experiment, uitvoeren van opdrachten
16.15 uur Einde tweede deel – start Silent Disco

Programma onder voorbehoud. De definitieve planning ontvangt iedereen per e-mail enkele dagen voor het experiment, samen met het MP-3 bestand.

MEEDOEN

[iphorm id=”3″ name=”MP-3 experiment”]

WAT DOEN WE MET JOUW GEGEVENS?

We gebruiken de door jou ingevoerde gegevens voor het informeren over dit experiment (maximaal 4 e-mails). Na afloop van het experiment en het toezenden van fotomateriaal en links naar eventuele video van het experiment verwijderen we je gegevens. In geen geval worden de gegevens gebruikt voor commerciële doeleinden of doorgegeven aan derden. Hiermee voldoen we aan de eisen die AVG stelt aan het verzamelen, gebruiken en bewaren van privacy gevoelige gegevens. Als je hier vragen over hebt kun je altijd contact opnemen met info@u72612p69150.web0098.zxcs-klant.nl.

IK DOE MEE!