IMPRO WORKSHOP – DE WEERWOLVEN VAN DE VENTER

WAT IS ER AAN DE HAND IN DEVENTER?

Het is volle maan. De rust in Deventer wordt ruw verstoord door een reeks gruwelijke moorden. Het publiek overlegt met elkaar: zou de eeuwenoude legende van de weerwolven tot leven zijn gekomen? Het lijkt er wel erg op…

Het bekende spel in improvisatievorm. Er is een alwetende spelleider en de andere spelers kruipen in de huid van een karakter. Aan het begin van de voorstelling krijg je te horen welk karakter je bent in het spel. Ben je een weerwolf of een gewone burger? Iedereen houdt zijn of haar identiteit geheim voor de anderen. Het doel van de weerwolven in dit spel is om alle burgers uit te moorden en het publiek moet de weerwolven opsporen voor het zover is. Tijdens de workshop onder leiding van Ben van Bokhoven gaan we de structuur oefenen en na de workshop volgt een voorstelling.

De workshop is op zaterdag 2 maart 2024 van 13.00-17.00 uur en om 19.00 uur volgt de voorstelling. Locatie: De zalen van Deventer, Polstraat 20-22, 7411 KB Deventer.

INSCHRIJVEN

KOSTEN & INSCHRIJVEN

Wil jij dit avontuur met ons aangaan en meedoen aan de workshop en voorstelling? De kosten voor deze workshop zijn ongeveer € 55,00 per persoon. Er is ruimte voor maximaal 14 deelnemers, tijdens de voorstelling kunnen maximaal 10 spelers meedoen. Meld je z.s.m. aan via info@anderekoek.com of whatsapp 0614532754 (Diane Manuhuwa) voor je inschrijving of meer info.

BEN VAN BOKHOVEN

Ben van Bokhoven is een professioneel acteur met een lange staat van dienst in de improwereld. Hij speelde meerdere keren op het Nederlands Theatersporttoernooi.

Na het volgen van een opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten is Ben sinds januari 2009 theatermaker en acteur. Ook is hij freelance verbonden aan “Op de eerste rij” Cultuureducatie.

OVER DE TRAINER