IMPRO WORKSHOP – DE REIS VAN DE HELD

YOU ARE THE HERO OF YOUR OWN STORY

Je moet leven om te groeien… Zo moet onze doodgewone held avonturen aangaan en bizarre (mythische) figuren ontmoeten om zo diens pad naar volwassenheid te kunnen bewandelen. Andere Koek organiseert een tweedaagse impro workshop onder leiding van Cindy Pittens met aansluitend een voorstelling voor publiek met de muzikale begeleiding van Marco van Duuren.

De workshop is op zaterdag 13 januari van 10.00 – 17.00 uur en op zondag 14 januari van 10.00 – 14.30 uur. De aansluitende voorstelling is van 15.00 – 17.00 uur. Locatie: De zalen van Deventer, Polstraat 20-22, 7411 KB Deventer.

INHOUD WORKSHOP

In de workshop houden we ons aan de stappen die Joseph Campbell (literatuurwetenschapper) ontdekte in de wereldwijd vertelde sagen en mythes.

We werken in de workshop aan:

  • de 12 stappen die de format structuur geven.
  • de mogelijke archetypen waar iedere held mee te maken kan krijgen.
  • mythische plekken en landschappen
  • symboliek en herkenbare thema’s in het pad naar volwassenheid

Het is handig als je vooraf aan de workshop al wat gewend bent met improvisatietheater, zoals het “Ja ennen”, incasseren wat er om je heen gebeurt en fysiek en met je stem durven af te wijken van je natuurlijke zelf (denk aan typetjes). Maar er mag ook geleerd worden natuurlijk, dus je hoeft dit niet perfect te kunnen.

DE REIS VAN DE HELD

IMPRO WORKSHOP EN VOORSTELLING

INSCHRIJVEN

KOSTEN & INSCHRIJVEN

Wil jij dit avontuur met ons aangaan en meedoen aan de workshop en voorstelling? De kosten voor dit tweedaagse avontuur inclusief koffie, thee en frisdrank is 195 euro per persoon. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Meld je z.s.m. aan via info@anderekoek.com of whatsapp 0614532754 (Diane Manuhuwa) voor je inschrijving of meer info.

CINDY PITTENS

geeft les
aan mensen die willen leren spelen en improviseren op een podium.

speelt
in verschillende improvisatie voorstellingen. In het theater, om te lachen en om te raken, bij organisaties ter vermaak en als ervaringsleermiddel.

traint
de improvisatiemindset ter verbetering van samenwerking en communicatie bij organisaties en teams.

Meer informatie over Cindy

OVER DE TRAINER