Even een break van je kerstinkopen en een leuke verrassing voor de kerstvakantie? Laat je verrassen met theatersport, altijd een unieke show!

Vrijdagavond 16 december om 20.00 uur in Coffee Together (Deventer) speelt Andere Koek weer een voorstelling. We improviseren ter plekke verhalen, liedjes en absurde scènes (al dan niet zo bedoeld). Da’s andere koek! Dit keer spelen we samen met het topteam De Interventie. De Interventie speelt sterk
verhalende en literaire scènes. Met hun unieke talenten wonnen ze in het verleden het Nederlands Studenten Kampioenschap. Gezelligheid, lol en verwondering gegarandeerd. En de inhoud, die heb je zelf in de hand… want we spelen met de suggesties uit het publiek.

Zin om te komen? Gewoon doen! Aan de deur kun je je kaartje halen. Wil je helemaal zeker weten dat er een plekje voor je is, reserveer dan vooraf via info@anderekoek.com, dan kost je kaartje €6,50. Een kaartje aan de deur kost €7,50 p.p., de kaartverkoop begint om 19.30, en dan heb je voordat we om 20.00 los gaan nog even tijd voor een heerlijke kop koffie, thee of glas wijn bij Coffee Together!

Tot de 16e, Coffee Together, Lange Bisschopstraat 40 in Deventer!