20 JAAR ANDERE KOEK

20 JAAR EN NOG LANG NIET SLOF!

Ook al bewaar je ze in de trommel, na verloop van tijd worden koekjes slof. Niet Andere Koek. De theatersportvereniging uit Deventer is al 20 jaar sterk en knapperig. Op 18 november 2017 vieren we dit met een reünie in DOKH2O in het Havenkwartier in Deventer. Met een programma overdag en ’s avonds een voorstelling. De inschrijving is alvast open.

De kosten bedragen € 25,- per persoon inclusief lunch, dinerbuffet en workshops. ’s Avonds toasten we met z’n allen op het jubileum. De inschrijving is open voor alle leden, oud-leden, trainers, en oud-trainers. De voorstelling ’s avonds is ook open voor publiek. De kaartverkoop hiervan start later.

ZATERDAG 18 NOVEMBER

INSCHRIJVEN

INSCHRIJFFORMULIER

[iphorm id=”2″ name=”Inschrijven Reünie”]

PROGRAMMA

Inloop met koffie of thee en de eerste herinneringen ophalen…
Eerste sessie met een keuze uit drie parallel gegeven workshops.

Thomas Platzer
Storytelling: Down the Rabbit Hole. Verhalen zijn de ruggengraat van elke improvisatie. In deze workshop gaan we ontdekken hoe jij het liefste een verhaal maakt. We gebruiken improvisatie als gereedschap om jouw creativiteit de vrije loop te laten op het podium en op papier.

Bart Durand
Clownerie: “Improvisatietheater en de 6 eigenschappen van de clown.”

De clown
speelt met plezier,
is open en nieuwsgierig,
zegt ja tegen elke situatie,
leeft in het hier en nu,
durft fouten te maken en
toont en vergroot emoties.

Kom en ervaar al spelend deze eigenschappen en in hoeverre ze ook gelden voor improvisatietheater.

Een heerlijk lunchbuffet waarbij we natuurlijk rekening houden met dieetwensen.
Vervolg van de gekozen workshops. “Down the rabbit hole” van Thomas Platzner of “Improvisatietheater en de 6 eigenschappen van de clown” van Bart Durand.
Een dinerbuffet waarbij we natuurlijk rekening houden met dieetwensen. Buikje vol? Dan is het lekker uitbuiken en herinneringen ophalen aan jouw Andere Koek tijd.
Een voorstelling waarbij iedereen die dat wil kan meedoen. Wervelende presentatie is in handen van Andere Koek. Laat je verrassen door jubileum uitdagingen…
Nababbelen over een heerlijke dag met een hapje en een drankje. Natuurlijk is het publiek van de voorstelling ook van harte welkom. En dan op naar de volgende 20 jaar…

PROGRAMMA